Acasă » 2018 » Iulie » 9 » Rojas pregatit pentru vizita medicala la Marseille
02:33:03
Rojas pregatit pentru vizita medicala la Marseille

 

Roger Rojas va efectua vizita medicala la Marseille in aceasta dupa-amiaza inainte de a completa un transfer in valoare de 400.000 de euro de la Alajuelense.

 

Rojas, 28, se pare ca a refuzat oferte de la Skenderbeu si alte cluburi din Costa Rica pentru a lucra sub comanda lui Rudi Garcia pe Orange Velodrom, imediat dupa Cupa Mondiala.

 

Internationalul statului Honduras a incantat prin evolutiile sale sub comanda lui Nahun Espinoza timp de 6 luni la Olimpia inainte de a ajunge liber de contract la Alajuelense in Ianuarie 2018. Totusi, creativul atacant nu a reusit sa aiba niciun fel de impact pentru echipa lui Luis Diego Arnaez si este pregatit sa vina in Ligue 1 ca jucator liber de contract pentru Marseille.

 

Rojas a parasit Estadio Tiburcio Carias Andino din postura de cel mai bine cotat jucator al clubului Olimpia potrivit statisticilor (7,48) reusind sa inscrie 13 goluri in primele 6 luni ale sezonului. Totusi, hondurianul nu a reusit sa atinga aceleasi asteptari si in afara tarii natale, reusind doar 26 de prezente in Primera Division.

Categorie: Transfer | Vizualizări: 67 | Adăugat de: dcbet | Tag-uri: Marseille, Roger Rojas, Alajuelense | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar