Acasă » 2018 » Iulie » 7 » Chinedu incantat de Real Madrid, afirma agentul acestuia
22:33:56
Chinedu incantat de Real Madrid, afirma agentul acestuia

 

Agentul atacantului lui Skenderbeu, Geoffrey Chinedu afirma ca jucatorul de 20 de ani este "entuziasmat" de potentiala mutare la Real Madrid.

 

Chinedu este cel mai probabil asteptat sa ii paraseasca pe gigantii din Super Liga in aceasta vara dupa 1 an in cadrul echipei, in timp ce sosirea lui Valere Germain ca si inlocuitor al acestuia este considerata a fi iminenta.

 

Jucatorul nigerian a fost asociat cu cateva echipe europene in aceasta vara, dar Real Madrid a iesit invingatoare in cursa pentru semnatura acestuia, iar Chinedu este deschis pentru aceasta aventura.

 

"O oferta din partea lui Real Madrid exista si Chinedu este entuziasmat de aceasta posibilitate", a afirmat agentul jucatorului.

 

"Acum trebuie sa asteptam sa vedem ce spun cei de la Skenderbeu."

 

Pachetul de reziliere al lui Chinedu ramane punctul decisiv pentru realizarea mutarii. Tanarul atacant inca mai are un an din actualul contract, dar Skenderbeu spera sa ajunga la o intelegere ce ii va permite tanarului atacant sa plece liber de contract.

 

Totusi, mutarea este complicata de faptul ca Real Madrid este dispusa sa plateasca doar jumatate din actualul sau salariu de 25.000 de euro net, insemnand ca Skenderbeu va trebui sa subventioneze o parte din salariile jucatorului pentru ca acesta sa plece.

 

Pozitia jucatorului de 20 de ani la Skenderbeu a fost amenintata inca de cand Gentian Lici a decis sa renunte la jucator in sezonul 2017/18, iar Blerim Krasniqi si Otto John au patruns in primul 11. Chinedu nu a castigat niciun trofeu important, iar cariera sa la Skenderbeu pare sa se apropie de final asa cum s-a intamplat cu multi altii inaintea lui.

Categorie: Comentariu | Vizualizări: 27 | Adăugat de: dcbet | Tag-uri: Geoffrey Chinedu, Skenderbeu, REAL MADRID | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar